Vill du direkt komma i kontakt med installatörer som tar sig an ditt bergvärmeuppdrag kan detta göras gratis hos Bergvärme-Info.se.

Länkar till annat inom energi och hus

Här har vi samlat bra länkar till källor utöver leverantörer och tillverkare. Vi förstår att det för dig som husägare finns en stor mängd olika saker som är livsviktiga att känna till för att driften av ditt hus ska flyta så billigt och smidigt som möjligt. Därför har vi tagit oss friheten att även inkludera länkar till andra områden än bara uppvärmning och energi.

Uppvärmning & energi

Värmepumpar är sidan för dig som vill läsa om andra sorters värmepumpar, som till exempel jordvärme och sjövärme.

Här hittar du mycket bra information om värmepumpar innan du vet vilket pris de ligger på kan det vara bra att ta in priser på värmepumpar här. Lite mera information om vilka olika värmepumpar marknaden har att erbjudan kan du läsa mera om på denna sida om värmpumpar priser och lösningar.

Energimyndigheten är en enorm kunskapskälla kring allt som rör energi och liknande frågor.

SVEP står för Svenska Värmepumpföreningen och är en branschorganisation som utöver fakta och information kring värmepumpar och uppvärmning, även har en lång lista på anslutna, och därmed betrodda, företag.

Bra isolering är fullständigt avgörande för att din uppvärmning ska bli så optimal som möjligt.

Solceller är en alternativ energiform som spås en strålande framtid. Mer information hittar du bortom länken.

Renovera & bygg om

Lägga tak handlar om takläggning och plåtslagning, och berättar på ett bra sätt vad man bör tänka när man anlitar en takläggare, alternativt vill göra jobbet själv.

För den som funderar på att badrumsrenovering är det bara att klicka på länken för hjälp och råd.

Övrigt relaterat

Om du planerar att flytta och behöver en flyttfirma kan du hitta lokala seriösa flyttfirmor här. Snabblänkar - Startsida och nyhetsportal

bergvärme