Länkar inom energi och övrigt för hus

Här har vi samlat bra kunskap och länkar till källor utöver leverantörer och tillverkare.Bra kunskap och länkar för hus och hem. Bilden visar olika verktyg kopplade till hus, som målarpensel, måttstock och liknande.

Vi förstår att det för dig som husägare finns en mängd olika saker som är livsviktiga att känna till för att driften av ditt hus ska flyta på så billigt och smidigt som möjligt. Därför har vi tagit oss friheten att inkludera länkar till andra områden än bara inom uppvärmning och energi.

Inom bergvärme:

Kombinera pool & bergvärme. För dig som har pool och vill nyttja bergvärme för uppvärmningen

Uppvärmning & energi:

Energimyndigheten är en enorm kunskapskälla kring allt som rör energi och liknande frågor.

Här hittar du mycket bra information om värmepumpar: Värmepumpar är sidan för dig som vill läsa om alla sorters värmepumpar som till exempel luftvärmepumpar, luftvatten, jordvärme eller sjövärmepump.

Innan du vet vilket pris de ligger på kan det vara bra att ta in offert /priser på värmepumpar.

Lite mera information om vilka olika värmepumpar marknaden har att erbjuda kan du läsa mera om på denna sida om värmepumpar priser och lösningar.

Solceller är en alternativ energiform som spås en strålande framtid. Mer information hittar du via länken.

SVEP, Svenska Värmepumpföreningen, är en branschorganisation som utöver fakta och information kring värmepumpar och uppvärmning, även har en lång lista på anslutna, och därmed betrodda, företag.

Renovera & bygga om:

Badrumsrenovering -perfekt för dig som funderar på att renovera badrummet! Det är bara att klicka på länken för hjälp och råd.

Lägga tak handlar om takläggning och plåtslagning, och berättar på ett bra sätt vad man bör tänka när man anlitar en takläggare, alternativt vill göra jobbet själv.

Övrigt relaterat till Hus och hem:

Om du planerar att flytta och behöver en flyttfirma kan du hitta lokala seriösa flyttfirmor här.


Ta in offert från bergvarme-info.se

Bergvärme är för de flesta en stor investering. Vi guidar dig rätt bland priser, tillverkare och leverantörer.